Werkkostenregeling - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

Sport met korting via je werkgever

Wanneer jouw werkgever is aangesloten bij de Sportkaart en de werkkostenregeling toepast betekent dit dat jij heel voordelig kunt sporten. Je bespaart gemiddeld 40-50% op je abonnement. 

Hierdoor betaal je geen €49,95 per maand. Maar betaal je gemiddeld €32 netto per maand.

Hoe werkt de werkkostenregeling?​

De meeste (grotere) werkgevers bieden bedrijfsfitness aan binnen de werkkostenregeling. Als je meedoet aan de bedrijfsfitness regeling ben ben je gemiddeld zo’n 40-50% minder kwijt aan een sport abonnement dan wanneer je dat abonnement privé afsluit. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk van je brutosalaris afgetrokken, waardoor de belastingdienst eigenlijk meebetaalt. 

Werknemers van de HAN en Siza dienen hun Sportkaart vooralsnog aan te vragen via de portal van Bedrijfsfitness Nederland, MijnFitnessplan, om in aanmerking te komen voor de werkkostenregeling voordelen. Dit is besloten door je werkgever/HR afdeling.

 

Werknemers van de Gemeente Arnhem hebben een maximaal budget voor ‘bedrijfsfitness’. Door dit maximaal budget betaal je netto ongeveer €28,20 p.m. voor een Sportkaart abonnement i.p.v. €45 p.m.

Wil je weten of jouw bedrijf is aangesloten bij de Sportkaart? Informeer dan bij je HR contactpersoon over de werkkostenregeling voorwaarden.

Benieuwd naar jouw voordeel?

Gebruik het rekenvoorbeeld om alvast een indruk te krijgen. Jouw uiteindelijke korting is afhankelijk van de voorwaarden van jouw werkgever en je inkomen. 

Mark heeft een Sportkaart abonnement voor €49,95 p/m

Handshake

Via zijn werkgever kan Mark gebruik maken van de werkkostenregeling

Mark betaald hierdoor slechts €31,29 netto p/m. 

Rekenvoorbeeld Mark

Mark is Sportkaart-lid en betaalt €49,95 voor zijn abonnement. De werkgever van Mark maakt gebruik van de werkkostenregeling. Hierdoor ontvangt hij een korting van 37,35% op zijn Sportkaart. Per jaar bespaart hij hierdoor €223,92. Een bedrag van €18,66 wordt maandelijks verrekend via zijn salaris.

Onbeperkt sporten

Vind een activiteit die bij jou past

Ontdek fitness, yoga, squash, zwemmen, bootcamp, klimmen of één van de vele andere activiteiten.

besparen

Voorkom dubbele kosten

Met de Sportkaart heb je maar één abonnement nodig om bij verschillende locaties te sporten.

locaties

Sport waar en wanneer jij wilt

Bezoek de sportlocaties en ontdek jouw favorieten nabij je huis, werk of onderweg. 

Uitproberen? Geen probleem

Na de eerste 3 maanden is de Sportkaart maandelijks opzegbaar.

Meer dan 50 locaties in Arnhem, Nijmegen en omgeving

Kies een van de vele sportlocaties nabij je huis, werk of onderweg. Je ontdekt nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen. Een moment voor jezelf alleen, of nodig je vrienden uit om samen te gaan.

Veelgestelde vragen

Je besteld je Sportkaart via de ‘Word lid’ pagina. Je ontvangt je persoonlijke Sportkaart op je thuis adres in de week voorafgaand aan je gekozen ingangsdatum. Met je Sportkaart bezoek je de gewenste sportlocatie en checkt daar in met je pas. 

Bezoek je de locatie voor de eerste keer? Geef dan aan dat je nieuw lid bent. Een medewerker van de locatie geeft je een rondleiding, vertelt de gang van zaken en laat je zien hoe het inchecken werkt. Uitzondering: voor het zwemmen en squashen is een kennismaking of rondleiding niet nodig. 

Past jouw werkgever nog geen WKR voordelen toe voor de Sportkaart en heeft het bedrijf waar je werkzaam bent tenminste 25 werknemers? Laat ons dan contact opnemen met je werkgever/HR zodat de Sportkaart wordt opgenomen in het aanbod. Stuur daarvoor een mail naar team@Sportkaart.nl.

Jij als persoon/werknemer word lid van de Sportkaart en betaalt het gehele abonnementsbedrag. Je informeert zelf naar het werkkostenregeling (WKR) voordeel van jouw werkgever (ook wel bedrijfsfitness genoemd). Meestal staat dit op ‘Intranet’ of kun je deze info opvragen bij HR. De WKR regeling en maximale budgetten verschillen per werkgever.

Als je meedoet aan de bedrijfsfitness regeling ontvang  je gemiddeld zo’n 40-50% belastingvoordeel t.o.v. de maandelijkse abonnementskosten. Je betaalt dan slechts €28 netto per maand voor je Sportkaart. Je werkgever zorgt achteraf voor maandelijks voordeel via je loonstrookje., waardoor de belastingdienst eigenlijk meebetaalt. 

Ja, met de Sportkaart kun je zo vaak sporten als je zelf wilt, op alle aangesloten sportlocaties. De enige voorwaarde is dat je niet méér dan 1x per dag op dezelfde sportlocatie kunt inchecken.

Je abonnement is na de eerste 3 maanden maandelijks opzegbaar. 

Binnen 2 minuten een account

Balans houden, 2 kilo afvallen, en 80 kilo liften is moeilijk. Een Sportkaart nemen is makkelijk

Translate »