Fitte medewerkers

presteren

beter

Wij maken Sport & Bewegen aantrekkelijk en toegankelijk voor al je medewerkers tegen een voordelig tarief. Met de Sportkaart kunnen je medewerkers met één abonnement onbeperkt verschillende sporten uitvoeren op meer dan 50 locaties.

Het belang van de vitaliteit van je werknemers

Fitte werknemers presteren beter. Onderzoek toont aan dat fitte werknemers minder ziek zijn, meer werkplezier ervaren en een hoge arbeidsproductiviteit laten zien dan niet-fitte medewerkers.

Werknemers met een ongezonde leefstijl kunnen organisaties op diverse manier veel geld kosten bedrijven. Zo is het ziekteverzuim meer frequent én langer. Daarnaast ervaren zij minder energie en plezier op de werkvloer en gaat de productiviteit daardoor omlaag.

Het loont dus voor organisaties om medewerkers te helpen bij het nastreven van een gezonde levensstijl.

Betere focus

Gezondere werknemers kunnen zich beter focussen en zijn zich meer bewust van hun werk. Door zowel in lichaam als geest aanwezig te zijn, wordt het risico op letsel als gevolg van onoplettendheid of fouten in de werkzaamheden aanzienlijk verminderd.

Minder ziekte verzuim

Een betere conditie heeft een positieve invloed op de mate van stress, vergroot de kracht en verhoogt de immuniteit bij werknemers. Het ziekteverzuim neemt af, en de duur van ziekteverzuim verkort onder medewerkers die meer gaan sporten dan voorheen.

Yoga

Meer werkplezier

Door de toenemende mate van thuiswerken beweegt de gemiddelde werknemer steeds minder en neemt inactiviteit toe. Het regelmatig (matig) intensief bewegen stimuleert je bloedsomloop en energielevel. Dit resulteert in hogere mate van werkplezier.

Loyaliteit

Gelukkige werknemers blijven langer aan het werk en zoeken minder snel ander werk, waardoor de wervingskosten en productiviteitsverliezen bij herscholing worden verminderd. Het aanbieden van een vitaliteitsprogramma wordt daarnaast hoog gewaardeerd als secundaire arbeidsvoorwaarde. Dit verhoogt de loyaliteit, maar kan ook helpen bij het aantrekken van personeel.

Voor iedereen een oplossing op maat

De één houdt van fitness of bootcamp, de ander van zwemmen of yoga. De één wilt op een vaste locatie sporten, de ander zoekt afwisseling. De één sport liever alleen en gaat voor prestatie en de ander sport liever in groepsverband en vindt verbinding met andere mensen belangrijk.

Met de Sportkaart bundelen we verschillende sporten en kiest de medewerker zelf de sport die hij/zij wil uitvoeren en waar hij/zij wil sporten zonder meerdere verschillende abonnementen af te sluiten. Zo biedt de Sportkaart een oplossing voor iedere werknemer die wil sporten of bewegen.

Altijd een geschikte sportactiviteit

Fitness
Squash
Zwemmen
Klimmen
Dans
Yoga
Bootcamps
Previous
Next

Fitness

Squash

Klimmen

Bootcamps

Zwemmen

Dans

Yoga

Spinning

Meer dan 50 locaties in en om Arnhem

Met meer dan 50 locaties en meer dan 70 verschillende (sport)activiteiten is er altijd een sportlocatie en sportaanbod in de buurt voor je medewerkers.