Fitte medewerkers presteren beter

Met de Sportkaart kunnen je medewerkers met één abonnement onbeperkt verschillende sporten uitvoeren op meer dan 50 locaties.

Sportieve medewerkers en een energiek bedrijf

Fitte werknemers presteren beter. Onderzoek toont aan dat fitte werknemers minder ziek zijn, meer werkplezier ervaren en een hoge arbeidsproductiviteit laten zien dan niet-fitte medewerkers.

Werknemers met een gezonde leefstijl dragen op diverse manieren bij aan organisaties. Zo is het ziekteverzuim minder én korter. Daarnaast ervaren zij meer energie en plezier op de werkvloer en gaat de productiviteit daardoor omhoog.

Meer dan 50 locaties in Arnhem, Nijmegen en omgeving

Kies een van de vele sportlocaties nabij je huis, werk of onderweg. Je ontdekt nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen. Een moment voor jezelf alleen, of nodig je vrienden uit om samen te gaan.

Populaire sporten

Betere focus

Gezondere werknemers kunnen zich beter focussen en zijn zich meer bewust van hun werk. Door zowel in lichaam als geest aanwezig te zijn, wordt het risico op letsel als gevolg van onoplettendheid of fouten in de werkzaamheden aanzienlijk verminderd.

Minder ziekte verzuim

Een betere conditie heeft een positieve invloed op de mate van stress, vergroot de kracht en verhoogt de immuniteit bij werknemers. Het ziekteverzuim neemt af, en de duur van ziekteverzuim verkort onder medewerkers die meer gaan sporten dan voorheen.

Yoga

Meer werkplezier

Door de toenemende mate van thuiswerken beweegt de gemiddelde werknemer steeds minder en neemt inactiviteit toe. Het regelmatig (matig) intensief bewegen stimuleert je bloedsomloop en energielevel. Dit resulteert in hogere mate van werkplezier.

Loyaliteit

Het aanbieden van een vitaliteitsprogramma wordt daarnaast hoog gewaardeerd als secundaire arbeidsvoorwaarde. Dit verhoogt de loyaliteit, maar kan ook helpen bij het aantrekken van personeel.

Wat past bij jou?

Voor iedereen een oplossing op maat

De één houdt van fitness of bootcamp, de ander van zwemmen of yoga. Met de Sportkaart bundelen we verschillende sporten en kiest de medewerker zelf de sport die hij wil uitvoeren en waar hij wil sporten zonder meerdere verschillende abonnementen af te sluiten. Zo biedt de Sportkaart een oplossing voor iedere werknemer die wil sporten of bewegen.

Sportkaart

Altijd up-to-date

Met onze app kunnen medewerkers direct starten met sporten en zodra er nieuwe locaties zijn toegevoegd worden zij direct geïnformeerd.

Een abbonement voor al je werknemers

Welk plan past bij jouw bedrijf?​

Een Sportkaart kost €45,- per maand. Dit zal Sportkaart factureren aan de medewerker. Het kost jou als werkgever niets. Er zijn wel een aantal mogelijkheden om het voor medewerkers aantrekkelijker te maken. Bekijk onze plannen en kies wat het beste bij jou organisatie past.

  1. Je betaalt een maandelijks bedrag dat als een korting op de Sportkaart wordt gezien
  2. Je geeft de medewerker de optie om de Sportkaart in de WKR te gebruiken
  3. Werknemer betaalt daardoor niet de €45,- per maand, maar minder
  1. Je geeft de medewerker de optie om de Sportkaart in de WKR te gebruiken
  2. Werknemer betaalt daardoor niet de €45,- per maand, maar minder
  1. Je participeert niet mee (geen maandelijkse fee, geen WKR)
  2. Werknemer kan een Sportkaart afnemen a €45 per maand

Benieuwd naar een samenwerking?

Ben jij geïnteresseerd in de Sportkaart voor jouw bedrijf en wil je graag meer informatie over alle mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Translate »

Sportkaart maakt gebruik van cookies om je ervaring beter te maken. Ook om het gebruik van deze website te kunnen analyseren, om sociale netwerk functies aan te bieden en onze content en advertenties te verbeteren en personaliseren.