Werkgever - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

Fitte medewerkers presteren beter

Met Sportkaart kunnen jouw medewerkers met één abonnement onbeperkt verschillende sporten uitvoeren op meer dan 100 locaties.

Sportieve medewerkers en een energiek bedrijf

Fitte werknemers presteren beter. Onderzoek toont aan dat fitte werknemers minder ziek zijn, meer werkplezier ervaren en een hoge arbeidsproductiviteit laten zien dan niet-fitte medewerkers.

Werknemers met een gezonde leefstijl dragen op diverse manieren bij aan organisaties. Zo is het ziekteverzuim minder én korter. Daarnaast ervaren zij meer energie en plezier op de werkvloer en gaat de productiviteit daardoor omhoog.

Meer dan 100 locaties in Arnhem, Nijmegen en omgeving

Kies een van de vele sportlocaties nabij je huis, werk of onderweg. Je ontdekt nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen. Een moment voor jezelf alleen, of nodig je vrienden uit om samen te gaan.

Populaire sporten

Betere focus

Gezondere werknemers kunnen zich beter focussen en zijn zich meer bewust van hun werk. Door zowel in lichaam als geest aanwezig te zijn, wordt het risico op letsel als gevolg van onoplettendheid of fouten in de werkzaamheden aanzienlijk verminderd.

Minder ziekte verzuim

Een betere conditie heeft een positieve invloed op de mate van stress, vergroot de kracht en verhoogt de immuniteit bij werknemers. Het ziekteverzuim neemt af, en de duur van ziekteverzuim verkort onder medewerkers die meer gaan sporten dan voorheen.

Yoga

Meer werkplezier

Door de toenemende mate van thuiswerken beweegt de gemiddelde werknemer steeds minder en neemt inactiviteit toe. Het regelmatig (matig) intensief bewegen stimuleert je bloedsomloop en energielevel. Dit resulteert in hogere mate van werkplezier.

Loyaliteit

Het aanbieden van een vitaliteitsprogramma wordt daarnaast hoog gewaardeerd als secundaire arbeidsvoorwaarde. Dit verhoogt de loyaliteit, maar kan ook helpen bij het aantrekken van personeel.

Wat past bij jou?

Voor iedereen een oplossing op maat

De één houdt van fitness of bootcamp, de ander van zwemmen of yoga. Met Sportkaart bundelen we verschillende sporten en kiest de medewerker zelf de sport die hij wil uitvoeren en waar hij wil sporten zonder meerdere verschillende abonnementen af te sluiten. Zo biedt Sportkaart een oplossing voor iedere werknemer die wil sporten of bewegen.

Sportkaart

Altijd up-to-date

Met onze app kunnen medewerkers direct starten met sporten en zodra er nieuwe locaties zijn toegevoegd worden zij direct geïnformeerd.

Een abonnement voor al je werknemers

Welk plan past bij jouw organisatie?​

Een Sportkaart kost €49,95 per maand. Dit zal Sportkaart factureren aan de medewerker. Het kost jou als werkgever niets om geregistreerd te staan in het systeem van Sportkaart. Er zijn wel een aantal mogelijkheden om het voor medewerkers aantrekkelijker te maken. Bekijk de voorbeelden.

Je sluit je organisatie aan bij de Sportkaart. Je geeft je medewerkers geen korting of biedt de Sportkaart niet aan via de WKR of een personeelskorting. Als organisatie hoef je verder niets te doen. Een geldig akkoord van HR of directie is voldoende.

Je sluit je organisatie aan bij de Sportkaart en voegt de Sportkaart toe aan de WKR (Werkkostenregeling) als je daar gebruik van maakt. Hierdoor krijgt de medewerker belastingvoordeel. Hierdoor wordt de Sportkaart goedkoper voor de medewerker. Je kunt deze optie ook combineren met een eventuele personeelskorting.

Je sluit je organisatie aan bij de Sportkaart en biedt dit met personeelskorting aan je medewerkers. Jij als organisatie bepaalt natuurlijk zelf hoeveel korting aan je medewerkers wilt geven of zelfs volledig gratis wilt aanbieden. Mocht je als organisatie ook nog meedoen met de WKR? Dan kun je dat natuurlijk ook combineren.

Benieuwd naar een samenwerking?

Ben jij geïnteresseerd in de Sportkaart voor jouw bedrijf en wil je graag meer informatie over alle mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Naam(Vereist)
Translate »