Veelgestelde vragen

Sportkaart

Zodra je lid bent krijg je de Sportkaart thuis gestuurd. Jij bekijkt ondertussen de locaties en het sportaanbod bij jou in de buurt. Zodra je de kaart in huis hebt bezoek je – met je sportkaart – de sportlocatie en checkt bij ieder bezoek in met je kaart. 

Bezoek je de locatie voor de eerste keer? Geef dit dan aan wanneer je binnen komt. Een medewerker van de locatie geeft je een rondleiding, vertelt de gang van zaken en laat je zien hoe het inchecken werkt. 

Uitzondering: voor het zwemmen en squashen is een kennismaking of rondleiding niet nodig. 

Je ontvangt je kaart binnen 10 dagen via de post. Zodra je de kaart in bezit hebt kun je er direct mee gaan sporten.


Met je sportkaart mag je zo vaak sporten als je zelf wilt, op alle aangesloten locaties. Er is één regel: je mag iedere sportlocatie slechts 1 keer per dag bezoeken.

De Sportkaart is een bedrijfsfitness product. Werknemers van aangesloten bedrijven én ZZP’ers kunnen zich aanmelden. Als consument kun je de Sportkaart niet aanvragen.  

Wanneer je in loondienst bent kun je wel jouw werkgever aanmelden via deze pagina. Meestal besluit een werkgever binnen enkele weken deel te nemen aan de Sportkaart.

Helaas is dat niet mogelijk. De Sportkaart is je persoonlijk toegangsbewijs tot de sportlocatie. Zodat de sportlocatie kan controleren en je kaart kan registreren.

Inhoud wissel

Betalen

Nee voor de sportkaart hoef je geen inschrijfgeld te betalen. 

Elke maand wordt via een automatische incasso het abbonementsgeld van je rekening afgeschreven.

Dit kan je doorgeven via de website klik hiervoor op de knop wijzigingen doorgeven bovenaan de pagina.

Abonnement

Nee, je abonnement is maandelijks opzegbaar ná de eerste 3 maanden. Het enige wat je moet doen, is op de ‘stop abonnement’ button klikken in je account instellingen. De toegangsgegevens voor je account ontvang je zodra je lid bent geworden.

Nee dit is niet mogelijk bij de sportkaart.
Dit kan via de website …
Translate »

Sportkaart maakt gebruik van cookies om je ervaring beter te maken. Ook om het gebruik van deze website te kunnen analyseren, om sociale netwerk functies aan te bieden en onze content en advertenties te verbeteren en personaliseren.