Squash & Fitness Centre Arnhem - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit
Sporters spelen squash in Arnhem

Squash & Fitness Centre Arnhem

Met trots ontvangt Squash & Fitness Centre Arnhem jou graag in hen prachtige fitnessruimtes. Voorzien van de modernste Technogym excite 700i apparatuur. In deze ruim opgezette en goed geairconditioneerde ruimtes is het heerlijk om te trainen, met ruime toevoer van verse lucht door middel van de nieuwste luchtbehandeling en niet te vergeten gezellige media entertainment, zowel op de apparatuur als via de flatscreens en het Bose audiosysteem. 

Uiteraard ontbreekt het in deze goed gefaciliteerde sportomgeving niet aan gekwalificeerde instructeurs. Zij staan dagelijks voor jou klaar om samen je sportieve doelstellingen te behalen.

Tussen 14 perfect onderhouden squashbanen te vind je de bar. Deze formule staat garant voor de ideale combinatie tussen sport en gezelligheid.

Handig om te weten

Maak voor je eerste bezoek een telefonische afspraak (tel. 026 – 38 99 111).

Om bij Squash Fitness Centre Arnhem te kunnen sporten heb je een SFC ledenpas nodig. Bij de receptie betaal je eenmalig 7,50 euro.

* Let op: Heb je nog één oude Studentensportkaart of een kaart van SFC Arnhem dan betaal je geen € 7,50 voor een nieuwe pas.

Socials

Facebook

Instagram

Train vandaag al bij deze locatie

Translate »