Padel Valkenhuizen - Sportkaart
3D tekening vanuit de lucht van de padelbanen

Padel Valkenhuizen

Padel is de spectaculaire racketsport die in kort tijdsbestek razend populair is geworden in Nederland. Padel is een soort mix van squash en tennis en wordt 2 x 2 gespeeld op een kunstgrasbaan (10 x 20 m) omringd met (glazen) wanden. Dit zorgt voor langere, snellere rally’s en meer spelplezier. Dit betekent ook dat tactiek belangrijker is dan kracht, aangezien de bal steeds terug kan keren.

Faciliteiten

  • Douches
  • Kleedkamers
  • Materiaal (te huur)

Handig om te weten

Padel Valkenhuizen werkt met Playtomic voor het reserveren van padelbanen. Sportkaarthouders reserveren gratis een plek op de baan voor 60 minuten. Hiervoor kan je baan 3 of 4 reserveren in het Playtomic systeem. Wil je spelen met niet-sportkaarthouders, boek dan baan 3 of 4 om je gratis voordeel te behouden.

Let op! Deze voordelen zijn gekoppeld aan een emailadres. Gebruik het emailadres wat jij hebt opgegeven bij Sportkaart. De kortingen gelden alleen op baanreserveringen en open wedstrijden.

Maak een account aan op Playtomic en bekijk de actuele beschikbaarheid van de padelbanen;

Materiaal huren?

Padel wordt gespeeld met speciale padel-rackets en -tennisballen. Voeg in jouw reservering onder het kopje ‘extra’s’ een racket of ballen toe. Het materiaal is op de dag zelf op te halen bij de beheerders van het sportcentrum.

Socials

Facebook

Instagram

Padel Valkenhuizen

Translate »

Sportkaart maakt gebruik van cookies om je ervaring beter te maken. Ook om het gebruik van deze website te kunnen analyseren, om sociale netwerk functies aan te bieden en onze content en advertenties te verbeteren en personaliseren.