Padel Valkenhuizen - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit
3D tekening vanuit de lucht van de padelbanen bij Padel Valkenhuizen

Padel Valkenhuizen

Sportcentrum Valkenhuizen beschikt over 4 outdoor padelbanen en een nieuw (buiten) horecapunt. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke ervaring. Reserveer nu een baan bij Padel Valkenhuizen!

Faciliteiten

  • Douches
  • Kleedkamers
  • Materiaal (te huur)
  • Horeca

Reserveren van een baan

Padel Valkenhuizen werkt met Playtomic voor het reserveren van padelbanen. Sportkaarthouders reserveren gratis een plek op de baan voor 60 minuten. Hiervoor kan je baan 3 of 4 reserveren in het Playtomic systeem. Wil je spelen met niet-Sportkaarthouders, boek dan baan 3 of 4 om je gratis voordeel te behouden. Vergeet deze spelers niet toe te voegen aan jouw reservering! Zij hebben tot 1 uur na starttijd van de boeking de tijd om hun deel via de app te betalen. Daarna wordt het bedrag bij jou in rekening gebracht.

Let op! Deze voordelen zijn gekoppeld aan een e-mailadres. Gebruik het e-mailadres wat jij hebt opgegeven bij Sportkaart. De kortingen gelden alleen op baanreserveringen en open wedstrijden.

Account aanmaken op Playtomic

Maak een account aan op Playtomic en bekijk de actuele beschikbaarheid van de padelbanen;

Zoek je een padel maatje?

Padel Valkenhuizen brengt spelers bij elkaar op verschillende niveaus. Door lid te worden van de juiste groep(en) kom je makkelijk in contact met andere spelers. Ideaal als je jouw boeking compleet wilt maken, andere wilt uitdagen of wil joinen bij een andere match!

Handig om te weten

Wil je materiaal huren?

Padel wordt gespeeld met speciale padel-rackets en -tennisballen. Voeg in jouw reservering onder het kopje ‘extra’s’ een racket en/of ballen toe. Het materiaal is op de dag zelf op te halen bij de beheerders van het sportcentrum.

De QR-codes hangen bij de ingang van banen 3 en 4. Ook staat deze op de balie bij Sportcentrum Valkenhuizen. Vergeet deze dus niet te scannen als je komt spelen!

Socials

Facebook

Instagram

Train vandaag al bij deze locatie

Translate »