Mountain Network Arnhem - Sportkaart
Vrouw klimt omhoog op klimmuur in Gelderland

Mountain Network Arnhem

Met je Sportkaart heb je toegang tot locatie Arnhem voor:

  • De kennismakingsles klimmen 
  • Vrij klimmen (indien geldig KVB)

Kennismakingsles Klimmen
Wil je eens ervaren hoe het is om naar grote hoogte te klimmen? Of wil je lekker sportief bezig zijn? Ontdek met je Sportkaart de klimsport tijdens een kennismakingsles bij Mountain Network. Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs ga je in een groep met allemaal beginnende klimmers de klimwanden op. Meld je direct aan voor een kennismakingsles.  Klik bij boeken op Locatie Arnhem en bij ‘soort bon’ op ‘Sportkaart’.

Huisregels en Algemene voorwaarden
Wanneer je met de Sportkaart gaat klimmen bij Mountain network dien je vooraf te melden bij de balie. Je wordt door een medewerker verwelkomt en op de hoogte gebracht van de huisregels van de klimhal. Ook dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Mountain Network.

Boulderen
Op de 3e verdieping bevind zich naast de 8 meter wand ook de boulderhal.

Faciliteiten

  • Kennismakingsles klimmen
  • Zelfstandig klimmen
  • Fitness
  • Horeca

Vrij klimmen
Met je Sportkaart kun je vrij klimmen wanneer je in het bezit bent van een geldig klimvaardigheidsbewijs (KVB). Door een Indoor Toprope Cursus (ITC) te volgen kun je deze behalen. Heb jij nog géén cursus gevolgd? Dan kun je deze boeken bij Mountain Network voor €99. De cursus zelf is geen onderdeel van de Sportkaart.

Info over de sportaccommodatie

Voor meer informatie kijk op de website van Mountain Network. 

Adres

Olympus 27
Arnhem 
 
   
   
   
   
   
Translate »