Bouldercentrum RijnBoulder - Sportkaart
Dame hangt aan boulder muur bij Rijnboulder

Bouldercentrum RijnBoulder

Met je Sportkaart heb je toegang tot locatie Arnhem voor:

  • Een introductieles boulderen
  • Zelfstandig boulderen (indien ervaren)

Bij RijnBoulder kun je op twee etages boulderen, trainen en heerlijk eten. RijnBoulder heeft het grootste aantal boulder-vierkante meters van Nederland! In het centrum bevindt zich ook de Pizzabar + Grand Café La Rocca waar op houtgestookte pizza’s en verse focaccia’s worden geserveerd.

Introductieles Boulderen
Ontdek met je Sportkaart boulderen met de introductieles. Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs ga je in een groep met allemaal beginners boulderen. Ga naar deze pagina, klik op ‘introductieles Volwassenen’ en ‘Kortingsbon’ Sportkaart (bedrijven) en schrijf je in voor een van de beschikbare dagen. Bij aankomst laat je je sportkaart scannen.

Zelstandig Boulderen
Ben jij ervaren in het boulderen of heb je de introductieles boulderen gevolgd? In dat geval mag je met je Sportkaart vrij boulderen.
Voordat je gaat boulderen dien je jouw Sportkaart te laten scannen bij de balie.

Huisregels en Algemene voorwaarden
Wanneer je met de Sportkaart gaat boulderen bij Bouldercentrum RijnBoulder dan dien je je vooraf te melden bij de balie. Je wordt door een medewerker verwelkomd en op de hoogte gebracht van de huisregels van het bouldercentrum. Ook dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Mountain Network.

Faciliteiten

  • Introductieles Boulderen
  • Zelfstandig Boulderen
  • Horeca
  • Deze locatie heeft een Pizzabar en Grand Café genaamd La Rocca

Lesaanbod

  • Introductieles Boulderen

Socials

Facebook

Instagram

 

Train vandaag al bij deze locatie

Translate »