Yoga Universalis - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit
de yoga docenten van Yoga Universalis

Yoga Universalis

Yoga Universalis gebruikt een uniek oefensysteem waardoor je altijd de mogelijkheden van jouw lichaam gebruikt én respecteert. Je yogaschema heeft 30 basis-oefeningen.

Uiteindelijk kun je die personaliseren tot een unieke combinatie van 30 houdingen die bij jou passen. Practice ís perfect!

1: Begin met een proefles. In de Basic Asana-les kun je altijd meedoen met een algemene serie yogaoefeningen. Iedereen is welkom.

2:  Bouw je kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen op. Je gaat de confrontatie aan met je ego en leert geweldloos je yogaserie te doorlopen. Je ontwikkelt geleidelijk een meer heldere kijk op je gevoelens en gedachten.

3: Ontwikkel een Personal Practice: wanneer je de Basic Asana-serie en je mogelijkheden goed kent, kan het fijn zijn om in je eigen tempo, zelfstandig, persoonlijke yogaoefeningen te doen. Dat kan in de Personal Practice-les. Natuurlijk is er wel begeleiding voor wanneer je dat nodig hebt. Als die lessen je goed afgaan, dan ben je absoluut klaar om thuis veilig en doeltreffend yoga te doen.

4: Aan de hand van jouw inzichten uit je practice, lessen uit boeken, en je ervaringen in de lessen en met andere yogi’s, zul je ontdekken dat een flexibele en sterke geest minstens zo belangrijk is als een flexibel en sterk lichaam. In het dagelijks leven is op ieder niveau en ieder moment werk te verrichten voor een wakker mens. Ben je klaar voor een allesomvattende, permanente yoga-practice?

Faciliteiten

  • Mat
  • Block
  • Riem
  • Deken

Wat je moet weten voor je eerste les bij Yoga Universalis

De deur is open vanaf 15 minuten voor de les, tot 5 minuten voor de les. Er is geen bel, dus wees op tijd.

Als bezoeker kun je ’s avonds bijna altijd gratis parkeren achter het groene hek. ’s Middags is het iets moeilijker, maar vaak lukt het dan ook. Is er een keer geen plek, dan kun je betaald parkeren direct naast de deur. De ingang is bij de blauwe trap en deur.

Socials

Facebook

Train vandaag al bij deze locatie

Translate »