Life-Force Yoga, mindfulness en gezondheid - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

Life-Force Yoga, mindfulness en gezondheid

Life-Force is een professionele yoga-studio op de grens van Westervoort en Duiven. We bieden Hatha-Yoga, Yin Yoga en Qigong groepslessen. Ons team bestaat uit goed opgeleid en ervaren docenten die met hart en ziel les geven. Of je nu ervaren of beginner bent, jong of oud, onze docenten zullen je met liefde begeleiden naar meer rust en vitaliteit.

Faciliteiten

  • Gratis Wi-Fi

Soorten lessen

  • Hatha-Yoga
  • Yin Yoga
  • Qigong groepslessen

Aanmelden

Als je wil meedoen aan de groepslessen, dien je een e-mail te sturen info@life-force.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 0647091222, met de vermelding van je naam, gewenste les (datum en tijdstip) en je e-mailadres.

Kom de eerste keer iets eerder om kennis te maken met de docent en om even te landen. Rust te nemen om de drukte van de dag te laten bezinken.

Goed om te weten

In onze prachtige yogazaal zijn matten, dekens, kussens en bolsters aanwezig. Wel is het fijn om een grote handdoek me te nemen om op je mat te leggen. Draag lichte kleding waar je je gemakkelijk in kunt bewegen. Er is een kleedkamer waar je je kunt omkleden en je schoenen kunt achterlaten. Yoga wordt daarnaast voornamelijk op blote voeten beoefend, maar voor de eindontspanning is het fijn om sokken bij de hand te hebben. Informeer de docent altijd als je een blessure hebt of zwanger bent. Luister naar je eigen lichaam en ga nooit te ver!

Socials

Facebook

Instagram

LinkedIn 

Train vandaag al bij deze locatie

Translate »