Groep sport samen buiten

We Care You Move

In kleine leuke small group circuit training waarin je 30 sec een spiergroep isoleert en dit met gemiddeld 12/16 oefeningen. Per training maak je alle spieren in het lichaam sterker. We zullen kijken naar het versterken van de zwakste schakel in jouw lijf waardoor je oefeningen veel effectiever kan uitvoeren. Waardoor je lichaam weer in balans komt, en bijvoorbeeld rugklachten tegengegaan kunnen worden.

Wat te verwachten van ons:

Je kunt enthousiaste trainers verwachten die weten waar ze het over hebben en echt bezig zijn met jou en jouw lijf. We beschikken Over vakkennis en zorgen dat jij alles zo goed mogelijk uitvoert om een zo hoog mogelijk resultaat te bewerkstelligen.

Waarom ons:

We beschikken over hoge vakkennis door persoonlijk interesses en uitgebreide studies. We geven om onze leden en willen iedereen zo goed mogelijk afleveren aan de eindstreep. Tevens is de training te combineren met voedingsbegeleiding en een voedingscoach die jou in goede banen richting je doelstelling leidt.

Kom samen met ons van je rugklachten af en vind weer een gezond voedings/ levens patroon waar je de rest van je leven de vruchten van kunt plukken.

Zien wij jou bij onze small group training in Arnhem?

Meer informatie

Adres

De Praets, Arnhem

.
Translate »

Sportkaart maakt gebruik van cookies om je ervaring beter te maken. Ook om het gebruik van deze website te kunnen analyseren, om sociale netwerk functies aan te bieden en onze content en advertenties te verbeteren en personaliseren.