Agoge Jiu Jitsu - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit
Sportende mensen bij Agoge Jiu Jitsu

Agoge Jiu Jitsu

Bij Agoge Jiu Jitsu kun je op elk niveau meetrainen als je geïnteresseerd bent in BJJ (braziliaans jiu jitsu) of ‘grappling’ (in korte broek en shirt). Bij Agoge Jiu Jitsu leer je valbreken, werpen, neerhalen, ontsnappen op de grond en zelf iemand controleren door middel van houdgrepen, klemmen en verwurgingen.

Faciliteiten

  • Douches

Lesaanbod

Agoge Jiu Jitsu biedt zowel braziliaans jiu jitsu (BJJ) als nogi/submission grappling (‘nogi’) lessen aan voor iedereen van 7 t/m 99 jaar oud.

Handig om te weten

Iedereen die meetraint wordt gevraagd dat ze fris en fruitig de mat opstappen: korte nagels (handen en voeten), geen zweetlucht en wees ontspannen. Daarnaast wordt er gevraagd om slippers te dragen als je even van de mat af wil (in verband met de hygiëne) en geen kleding met ritsen of drukknopen te dragen (ter voorkoming van blessures). Heb je vragen over je kleding of andere zaken dan kun je altijd contact opnemen via de website of via 06-41261488.

Op maandag, woensdag en vrijdag wordt er getraind aan de Nieuwe Mollenhutseweg 52 in Nijmegen. Op dinsdag, donderdag en zaterdag aan de Kamerlingh Onnesstraat 37-39 in Nijmegen.

Social media

Facebook

Instagram

 

Train vandaag al bij deze locatie

Translate »