Praktijk Vantastis - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

Praktijk Vantastis

Zenboksen is een combinatie van kickboksen, waarin gewerkt wordt aan techniek, kracht en conditie, met aansluitend yin yoga, waarbij aandacht is voor ademhaling. Door beide facetten wordt je fysiek en mentaal sterker. Deze training biedt ik aan binnen 2 locaties: op maandag op de Oude Kraan 72 te Arnhem en op woensdag bij FormUpgrade Arnhem Zuid.

De les

Praktijk Vantastis biedt elke maandagavond van 19:00 tot 20:30:

  • Groepslessen
  • Kickboksen
  • Yin yoga

Aanmelden

Om je aan te melden kun je een mail sturen naar: vantastis@outlook.com, dan wisselen we telefoonnummers uit voor het nader kunnen hebben van contact en boek ik jouw les in. Graag zie ik jouw mail tegemoet:) Ook bied ik de zenbokstraining aan binnen FormUpgrade Arnhem, een sportschool die ook is aangesloten bij de sportkaart. Aldaar is de training op woensdagavond van 20.00 uur tot 21.15 uur.

Handig om te weten

De trainingsruimte is een unieke locatie in de kelder van OK72; een heerlijk prikkelvrije omgeving! Omdat ik iedereen moet binnenlaten, zodat er met de lift naar de kelder kan worden gegaan, wil ik elke deelnemer vriendelijk verzoeken om 15 minuten, uiterlijk 10 minuten, voor aanvang aanwezig te zijn. Dan kan ik de hele groep binnenlaten en kunnen we samen ongestoord en op tijd starten aan en genieten van de training. Kom je later? Dan kan ik je helaas niet meer binnenlaten, omdat het anders zeer storend werkt voor de hele groep. Alvast enorm bedankt voor jouw begrip en jouw mede- en samenwerking:).

Graag zelf meenemen: bokshandschoenen (Mocht je zelf nog geen bokshandschoenen hebben, ik heb bokshandschoenen te leen tegen een vergoeding van €1,- per training), handdoek, voldoende water, extra vest of shirt (die je bij yinyoga naast je neerlegt en bij afkoeling aantrekt). Yogamatten zijn aanwezig!

Socials

LinkedIn

Train vandaag al bij deze locatie

Translate »