Molenhoek Fit - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

Molenhoek Fit

Train in onze unieke fitnessstudio in Molenhoek. De Milon Cirkel is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitness. Een combinatie van kracht & cardio zorgt voor een ijzeren conditie, sterke spieren en een pijnvrij lichaam. Je kunt tot 15x meer resultaat halen dan in een standaard sportschool.

Facaliteiten

  • Douches
  • Lockers
  • Gratis Wi-Fi

Soorten lessen

  • Small Group Training

Aanmelden

Fysiofit & Coaching, Small Group Training, BegeleidingsmomentIn de FysioFit & Coaching wordt en Small Group training wordt gefocust op coördinatie, lenigheid, balans, mobiliteit en educatie. De fysio’s zorgen ervoor dat er goed aan het lichaam wordt gewerkt en dat het ook nog een beetje leuk en gezellig is! Aan het deelnemenKijk voor het meest actuele groepslessen rooster op resultcare.nl/rooster.

Handig om te weten

OpeningstijdenBij deze de openingstijden voor het sportkaarthoudersMaandag: 08.00 – 20.00Dinsdag: 08.00 – 20.00Woensdag 08.00 – 20.00Donderdag 08.00 – 17.30Vrijdag 08.00 – 16.00Deze tijden gelden niet voor feestdagen en veelgebruikte vrije dagen (dag na hemelvaart, vierdaagse vrijdag). Bij ziekte kan het zijn dat de maandagavond of dinsdagavond komt te vervallen.

Train vandaag al bij deze locatie

Translate »