Yalla Bootcamp - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit
De trainer corrigeert vrouw die in plank houding staat

Yalla Bootcamp

Yalla Bootcamp verwelkomt jou graag in de prachtige parken van Arnhem, waar je het ultieme buitensportavontuur beleeft! Doe mee met de groepstraining en til je fitnessreis naar een hoger niveau. Met de intensieve workouts bereik je sneller je fitnessdoelen.

De sessies zitten vol spannende games, competitievormen en mentale uitdagingen waardoor je weer helemaal verliefd zult worden op sport. Ongeacht het weer, de trainingen in de open lucht gaan door, dus regen of zonneschijn, je zult niets van het plezier missen.

Wacht niet langer om te beginnen; pak je sportkaart en kom vandaag nog naar Yalla Bootcamp!

Aanbod

Yalla Bootcamp biedt verschillende programma’s voor verschillende fitnessniveaus en doelen:

Het Boot Camp Moderate-programma is een perfecte combinatie van kracht- en conditieoefeningen die zijn ontworpen om u tot het uiterste te drijven en u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

Als u de voorkeur geeft aan een rustigere training, is er ook het Boot Camp Low-programma beschikbaar, dat nog steeds kracht- en conditieoefeningen bevat, maar in een meer ontspannen tempo.

Voor degenen die zich uitsluitend willen concentreren op het opbouwen van kracht, is het Boot Camp Strength-programma een geweldige optie. Dit programma richt zich op krachtoefeningen met behulp van apparatuur zoals kettlebells, dumbbells en weerstandsbanden zonder de hardloop- en cardio-elementen van de andere programma’s.

Kies het programma dat het beste bij je past en begin je fitnessreis met Yalla Bootcamp.

Aanmelden

Om jouw bootcamp les te boeken, mag je mail sturen naar bibo@yallabootcamp.nl Je kan ook een berichtje sturen via WhatsApp naar 06 82252286 met de tijd en de dag.

Socials

Instagram

Train vandaag al bij deze locatie

Translate »