Jaco Bootcamp les in Arnhem Sonsbeek park

JACO Bootcamp

Sporten in de buitenlucht in de prachtige parken van Arnhem. Door het teamverband sport je intenser dan je individueel zou doen, waardoor de efficiëntie van de training verhoogt. Soms in spelvorm, wedstrijdvorm, mentale uitdagingen om het sporten net weer iets leuker te maken. Weer of geen weer, de trainingen zijn altijd in de buitenlucht en gaan vrijwel altijd door. Je bent van harte welkom om met je Sportkaart aan de slag te gaan bij JACO Bootcamp.

JACO Bootcamp heeft drie soorten trainingen. Bootcamp Regular; combinatie van kracht en conditie. Bootcamp Light; combinatie van kracht en conditie maar op een wat rustiger niveau. Bootcamp Kracht; krachtoefeningen zonder hardlopen tussendoor met gebruik van attributen als o.a. Kettlebells, battle rope en elastieken.

Aanmelden en Inchecken

JACO Bootcamp gebruikt Eversports als klantensysteem. Er zal een account voor je aangemaakt worden waarmee jij je kunt registreren voor trainingen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@jacovandersleen.nl met je voor én achternaam. 

In de bootcamp les check je met de Sportkaart app in bij de instructeur.

City Bootcamp Locaties Arnhem

– Park Sonsbeek
– Park Immerloo
– Park Zypendaal
– Vredenburg

Agenda

JACO Bootcamp geeft 10 trainingen per week.
Translate »

Sportkaart maakt gebruik van cookies om je ervaring beter te maken. Ook om het gebruik van deze website te kunnen analyseren, om sociale netwerk functies aan te bieden en onze content en advertenties te verbeteren en personaliseren.