Twee sporters bij Vital Gym Arnhem

Vital Gym Arnhem

Reserveren verplicht

Wanneer je voor het eerst gaat sporten bij Vital Gym dien je online een account aan te maken via deze link. Via de app van Vital Gym kun je dan een sportmoment reserveren.

Het is de missie van Vital Gym om dé sportschool te zijn waar volhouden leuker en  makkelijker is dan opgeven. Waarbij je geholpen wordt sportieve doelstellingen te behalen en de juiste stappen leert zetten naar jouw leefstijl optimalisatie. Verder kent Vital Gym vier pijlers van succes, namelijk: Mindset, Fitness, Nutrition en Recovery.

De sportschool is ingericht in vijf verschillende zones: de Women zone, de Sport zone, de Endurance zone, de Strength zone en de Cardio zone. Verder is er een digitale omgeving in de vorm van een app en de mogelijkheid om in Small Group Training en met een Personal Trainer te trainen.

Faciliteiten

Lesaanbod

Info sportaccommodatie

Voor meer informatie kijk op de website van Vital Gym. 

Adres

Eusebiusplein 61 
Arnhem
 
  
Translate »

Sportkaart maakt gebruik van cookies om je ervaring beter te maken. Ook om het gebruik van deze website te kunnen analyseren, om sociale netwerk functies aan te bieden en onze content en advertenties te verbeteren en personaliseren.