Physique Sportcentrum apparaten en gewichten

Physique Sportcentrum

Physique centrum voor sport & gezondheid biedt recreatieve fitness en groepslessen voor volwassenen, fitness voor zwangeren en moeders die (weer) fit willen worden, fitness met medische klachten zoals diabetes, COPD, parkinson, hart en vaatproblemen. 

Daarnaast kun je ook bij Physique terecht voor fysiotherapie en re-integratie. Het centrum voor sport & gezondheid is toonaangevend in Arnhem. Het team bestaat uit vakbekwame medische groep en fitness instructeurs, fysiotherapeuten, re-integratietherapeuten en sportartsen. Hierdoor trainen mensen op een veilige, effectieve wijze. 

Je kunt met je Sportkaart terecht voor vrij fitness, small group trainingen en een gevarieerd aanbod van groepslessen. Physique bevindt zich naast Sportcentrum Valkenhuizen.

Lesaanbod

Voor bepaalde activiteiten kunnen extra kosten gelden, denk aan fysiotherapie, afvalprogramma’s of de eGym cirkel. Met bepaalde indicaties, zoals overgewicht, kun je deze kosten meestal declareren bij jouw zorgverzekeraar. Informeer naar de mogelijkheden bij de sportlocatie en jouw zorgverzekeraar.

Info sportaccommodatie en lesrooster

Voor meer informatie kijk op de website van Physique  of bekijk het lesrooster.

Adres

Beukenlaan 19

Arnhem

Translate »

Sportkaart maakt gebruik van cookies om je ervaring beter te maken. Ook om het gebruik van deze website te kunnen analyseren, om sociale netwerk functies aan te bieden en onze content en advertenties te verbeteren en personaliseren.