Simpel.

Met één sportkaart sporten op meer dan 50 locaties.

Je meld je aan, binnen enkele werkdagen krijg je de sportkaart thuisgestuurd en kun je direct sporten. Jij kiest je gewenste sportlocatie en geeft bij de balie aan dat je een nieuw lid bent. De medewerker leidt je rond en laat je zien hoe het inchecken en het reserveren van groepslessen werkt.

Diverse locaties

Veel sporters hebben behoefte aan een flexibel sportaanbod op diverse locaties. De ene dag wil je sporten in eigen buurt en de andere dag in de buurt van je werk. Yoga of fitness doe je mogelijk alleen en squash of bootcamp met je vrienden. Met de sportkaart ontdek je jouw favoriete sporten en locaties zonder dat je dubbele abonnementskosten hebt.

Onbeperkt sporten

Je mag maandelijks zo vaak sporten als je wilt. Er is echter één regel: bij een locatie mag je onbeperkt sporten. Bij de andere locaties mag je maximaal 5 keer per maand sporten. Zo stimuleren we je om diverse locaties en hun lessen te ontdekken. 

Je krijgt de Sportkaart thuis gestuurd. Jij bekijkt ondertussen de locaties en het sportaanbod bij jou in de buurt. Met je kaart bezoek je de sportlocatie en checkt bij ieder bezoek in met je kaart. 

Bezoek je de locatie voor de eerste keer? Geef dit dan aan wanneer je binnen komt. Een medewerker van de locatie geeft je een rondleiding, vertelt de gang van zaken en laat je zien hoe het inchecken werkt. 

Uitzondering: voor het zwemmen en squashen is een kennismaking of rondleiding niet nodig. 

Je ontvangt je kaart binnen uiterlijk 7 dagen via de post op het door jou gekozen adres. Zodra je de kaart in bezit hebt kun je er direct mee gaan sporten.

Ook is het mogelijk om tijdens de aanmelding een andere startdatum te kiezen. Je betaling gaat dan in op het moment dat je zelf hebt aangegeven. In dat geval is je kaart actief vanaf de gewenste startdatum.

Je kunt op 1 locatie zo vaak sporten als je zelf wilt, zonder limiet. Je kunt daarnaast op alle overige locaties ook nog eens 5x per maand sporten.

Iedere maand kun je onbeperkt jouw vaste locatie wijzigen. De ingangsdatum is altijd de 1e dag van de volgende maand. Je kunt je locatie tot 5 dagen voor het einde van de betreffende maand wijzigen. Zo hebben we voldoende tijd om je verzoek te verwerken.

Helaas is dat niet mogelijk. Je kaart dient als persoonlijk toegangsbewijs voor de sportlocatie. De medewerker controleert je foto en abonnement en registreert je bezoek.

Nee, je abonnement is maandelijks opzegbaar ná de eerste 3 maanden. Het enige wat je moet doen, is op de ‘stop abonnement’ button klikken in je account instellingen. De toegangsgegevens voor je account ontvang je zodra je lid bent geworden.