Sportkaart

Simpel.

Sportkaart is een sport abonnement dat je toegang geeft tot verschillende sportlocaties en studio’s in Arnhem en omgeving.

1

Je meld je aan voor de Sportkaart.

2

Na aanmelding ontvang je binnen 7 dagen de Sportkaart. 

3

Bezoek de gewenste locatie met de Sportkaart. De eerste keer dat je een locatie bezoekt leidt een medewerker je rond. 

Veel gestelde vragen

Indien je werkgever over de Sportkaart beschikt kan je aanmelden via ‘Voor werknemers’ pagina.  Je ontvangt je persoonlijke Sportkaart op je thuis adres in de week voorafgaand aan je gekozen ingangsdatum. Met je Sportkaart bezoek je de gewenste sportlocatie en checkt daar in met je pas. 

Bezoek je de locatie voor de eerste keer? Geef dan aan dat je nieuw lid bent. Een medewerker van de locatie geeft je een rondleiding, vertelt de gang van zaken en laat je zien hoe het inchecken werkt. Uitzondering: voor het zwemmen en squashen is een kennismaking of rondleiding niet nodig. 

Je ontvangt je Sportkaart in de week voorafgaand aan je ingangsdatum op jouw (thuis)adres. Zodra je de kaart in bezit hebt kun je er direct mee gaan sporten.

Met je sportkaart mag je zo vaak sporten als je zelf wilt, op alle aangesloten locaties.

Er is één regel: je mag iedere sportlocatie slechts 1 keer per dag bezoeken.

Helaas is dat niet mogelijk. Je kaart dient als persoonlijk toegangsbewijs voor de sportlocatie. De locatie medewerker controleert je foto en registreert je bezoek.

Nee, je abonnement is ná 3 maanden maandelijks opzegbaar.