Camera fout melden

We ervaren op dit moment technische problemen bij enkele modellen smartphones met het scannen van de QR-code. Wij werken hard aan een oplossing voor elk toestel. Onze excuses voor het ongemak.

Om het probleem sneller voor jouw toestel op te lossen hebben we een aantal gegevens nodig.

Bug melden

Android, Windows Mobile, iOS etc.
(Chrome, Safari, Firefox, Samsung Browser etc.)
(Chrome, Safari, Firefox, Samsung Browser etc.)
Zou je ons willen vertellen wat er mis gaat?
Translate »

Sportkaart maakt gebruik van cookies om je ervaring beter te maken. Ook om het gebruik van deze website te kunnen analyseren, om sociale netwerk functies aan te bieden en onze content en advertenties te verbeteren en personaliseren.