Help

Sluiting sportlocaties 15 december t/m 15 maart

Het zat er al aan te komen, Nederland gaat in een harde Lock down en dit betekent spijtig genoeg dat ook de sportaanbieders (sportscholen, studio’s en zwembaden) hun deuren moeten sluiten. 

Steun je sportschool, pauzeer niet
Om de pijn richting sportaanbieders te verzachten willen we je vragen je abonnement gewoon door te laten lopen. Zij ontvangen dan de gebruikelijke vergoeding van ons. Hierdoor kun je ook gebruik blijven maken van het online- en/of buiten sportactiviteiten aanbod. Wij pauzeren je abonnement dus niet.

We gaan er van uit dat de sportlocaties in maart weer open mogen, je kunt dan direct weer gebruik maken van je sportkaart. Ben jij akkoord met het door laten lopen van je abonnement? Dan hoef je géén actie te ondernemen. Kijk voor de online lessen op de website en socials van de sportaanbieders!

Wil jij je abonnement alsnog pauzeren?

Dit is mogelijk voor de duur van de sluitingsperiode en gaat in vanaf de volgende kalendermaand, april. Voor de maand maart draaien we de incasso in de eerste week van maart.
We vragen jouw keuze om vanaf april te pauzeren uiterlijk 26 maart kenbaar te maken via deze link. Wij hebben dan nog voldoende tijd je keuze administratief te verwerken. Dit betekent dat de automatische incasso voor de maand maart vooralsnog niet bij jou wordt geïnd. Je gaat pas weer betalen voor je abonnement vanaf de dag dat de Sportlocaties hun deuren weer mogen openen. 

Vraag en antwoord  

Kan ik nog een pauzeer verzoek indienen voor de kalendermaand januari, februari of maart? 
Helaas, je kunt geen pauzeer verzoek meer indienen voor de maanden waarvan we al hebben geïncasseerd. De betalingen voor de maanden januari t/m maart zijn/worden verwerkt en je abonnementsbedrag zal als steunactie worden uitgekeerd aan de Sportlocaties. Wanneer je jouw pauzering nu doorgeeft geldt dit vanaf 1 april tot het moment dat de sportlocaties hun deuren weer mogen openen. 

Ik heb de eerste mail over het pauzeren gemist, waar kan ik deze vinden? 
Je kunt de mail die we in de december hebben verzonden hier terug lezen. Heb jij de mail gemist? Zorg dan dat je afzenders leden@sportkaart.nl en noreply@sportkaart.nl toevoegt aan de lijst van vertrouwde afzenders in je mail provider (check ook je spam/ongewenste mail folder). 

 

Leden van Bedrijfsfitness Nederland

Ben je lid van de Sportkaart via onze partner Bedrijfsfitness Nederland? Het beleid volgt vanuit de klantcommunicatie van BFNL.

Ik wil graag een Sportkaart abonnement afsluiten, kan dat?
We vragen je een Sportkaart abonnement af te sluiten zodra bekend wordt dat de Sportlocaties weer open mogen.

Sportieve groet, 
Team Sportkaart