Groepslessen: van bootcamp tot yoga! - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

Groepslessen: van bootcamp tot yoga!

Yoga groepslessen waarbij zij yoga oefeningen doen

Train jij het liefst samen met anderen onder begeleiding? Dan zijn groepslessen wat voor jou! Bij Sportkaart hebben wij verschillende aanbieders die ook groepslessen organiseren. Denk hierbij aan bootcamp en yogalessen. Maar ook aan dansen en fitness groepslessen bij de sportschool.

Bootcamp

Ben jij iemand die zowel uithoudingsvermogen als sterker wilt worden? Dan is bootcamp de groepsles voor jou! Het doel van bootcamp is om sterker te worden en uithoudingsvermogen te verbeteren. Bootcamp maakt gebruik van verschillende oefeningen. Deze zijn met het eigen lichaamsgewicht en met trainingsmaterialen, zoals een kettlebell. In sommige gevallen wordt er gebruik gemaakt van aanwezige objecten bij de locatie. Deze kunnen verschillen van een bankje in een park of bomen in een bos.

De trainingsmethode van Bootcamp begint met een warming-up. Deze warming up bestaat uit hardlopen en wordt vervolgd met intervaltraining en fitnessoefeningen. Er wordt op een hoge intensiteit getraind met verschillende oefeningen. Bij bootcamp is alles mogelijk!

Yoga

Ben jij iemand die groepslessen wilt volgen, die niet al te intensief zijn? Probeer yoga uit! Yoga helpt zowel het lichaam als geest. Door yoga komt je geest tot rust, terwijl je lichaam flexibeler wordt. Er zijn veel verschillende soorten yoga met elk een andere intensiteit

Yoga is meer dan een sport of een gewoonte. Het is een manier van leven. Yoga heeft zijn oorsprong in het Indiase Sanskriet en betekent verbonden zijn. Yoga is een manier om het lichaam en gedachten in balans te brengen. Het helpt bij het ontwikkelen van een stabiele en zelfverzekerde geest. Het is lastig om te kiezen welke yogastijl het best bij jou past. Er zijn veel verschillende soorten yoga, met elk een andere intensiteit. Wil jij beginnen met yoga en weet je niet hoe? Kijk onze vorige blog!

Dansen

Wil jij op een manier sporten, waarbij je bijna vergeet dat het sporten is? Dan is dansen wellicht wat voor jou. Ja, ook met de Sportkaart kun jij dansen! Met de Sportkaart kun je veel verschillende dansstijlen beoefenen in groepslessen. Van salsa en zumba tot hiphop en lindyhop. Dansen is voor iedereen, het maakt dan ook niet uit hoe goed je bent, zolang je maar plezier hebt. Weet jij niet welke dansstijl het best bij jou past? Neem een kijkje bij Dansen bij Versteegh en DJF Dance Centre voor meer informatie over de verschillende dansstijlen.

Fitness

Liever niet zo met die gewichten gooien in de sportschool? Veel sportscholen bieden groepslessen aan waarbij er op verschillende manieren intensief wordt gesport. Deze groepslessen kunnen heel erg verschillen van spinning tot High Intensity Interval Training. Kijk op de site van jouw sportschool of vele anderen wat zij aanbieden qua groepslessen. Wie weet is dit wel dé manier van trainen voor jou!

Lijkt het jou wat om groepslessen te volgen voor bootcamp, yoga, dansen of juist fitness? Met de Sportkaart kun je dit allemaal volgen! Waar wacht je nog op?

Translate »