De 6 redenen om te beginnen met CrossFit - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

De 6 redenen om te beginnen met CrossFit

Groep dat crossfit aan het doen is in de sportschool


CrossFit is een combinatie van fitness, gymnastiek, atletiek, roeien en gewichtheffen. Hierbij gaat het er om dat je verschillende vaardigheden ontwikkelt binnen deze vormen. Ook train je verschillende fysieke vaardigheden, zoals kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen, snelheid en mobiliteit. Het is een zeer effectieve manier van trainen dus. Waarom zou je moeten beginnen met CrossFit? In deze blog staan alle redenen waarom JIJ zou moeten beginnen.


1. Je werkt aan je algemene fitheid

Doordat CrossFit zich niet specialiseert, maar juist verschillende fysieke vaardigheden traint. Train je je gehele lichaam op zowel kracht, conditie en lichaamscontrole.


2. CrossFit is voor iedereen

Voor degene die denken dat CrossFit alleen voor afgetrainde mensen is, heeft het mis. CrossFit is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. De intensiteit van de trainingen worden aangepast op het individu. Hierdoor blijven de trainingen voor iedereen uitdagend.


3. Afwisselende trainingen

De trainingen zijn nooit hetzelfde. Hierdoor doe je dus ook de minder leuke oefeningen of oefeningen waar je zelf niet zo goed in bent. Dit is een voordeel, omdat je hierdoor jouw zwakke punten traint en verbetert.


4. Trainen in een groep

Bij CrossFit train je in een hechte groep die jou altijd een goed gevoel geeft over jouw prestaties. Het motiveert dan ook om naar trainingen te gaan. Ook zal er vriendschappelijke concurrentie ontstaat, hierdoor zal jij net iets harder trainen.


5. Trainer

Bij CrossFit heb jij een trainer die jou precies vertelt of je het goed doet en hoe je het beter kan doen. Hierdoor weet jij zeker dat je de oefeningen goed doet en het maximale eruit haalt!


6. Sportkaart

Met de Sportkaart kun jij onbeperkt CrossFit beoefenen bij onze sportaanbieders! Kijk hier voor de locaties van de Studenten Sportkaart en hier voor de Werk Sportkaart.


Ben je nog niet 100% overtuigd om te beginnen? Vraag een proefles aan bij een van onze aanbieders en wie weet blijft het daar niet bij.

Translate »