De 5 fitnesslocaties in Arnhem voor beginners - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

De 5 fitnesslocaties in Arnhem voor beginners

Vrouw sport in fitness locatie arnhem

Als je op zoek bent naar een fitnesslocaties in Arnhem, dan is er keuze genoeg. Ze zijn echter niet allemaal hetzelfde en sommige hebben meer functies dan andere. Om je te helpen kiezen, hebben wij een lijst samengesteld van 5 fitnesslocaties in Arnhem. Dit helpt jou verder met je doelen te behalen en nieuwe gewoontes aan te leren.

1. Het Sportlokaal in Arnhem

Het Sportlokaal in Arnhem is een unieke beleving in een hippe setting. Met 25 verschillende trainingen heb je een ruime keuze. Het Sportlokaal heeft ook een eigen app ontwikkeld, waarbij je o.a. je eigen voortgang kunt bijhouden. Verder heb je met de beste personal trainers van de regio altijd goede en persoonlijke begeleiding.

2. Formupgrade Arnhem

Formupgrade in Arnhem heeft twee locaties, in Arnhem Noord en Zuid. Bij Formupgrade zijn er opties voor groepslessen, maar je kunt er ook vrij fitnessen. Op meerdere vlakken is er professionele begeleiding. Dit komt doordat Formupgrade een team heeft van:

  • huisartsen, 
  • fysiotherapeuten, 
  • diëtisten, 
  • leefstijlcoaches, 
  • sportinstructeurs 
  • personal trainers

Gezondheid staat dan ook voorop met een persoonlijke en gezellige sfeer.  

3. Vital Gym Arnhem 

Vital Gym Arnhem  is een bekende naam onder de lokale bevolking. Het heeft alle voorzieningen die je zou verwachten in een moderne sportschool. Deze zijn verdeeld in 4 verschillende zones: 

  • sport
  • cardio
  • endurance 
  • women. 

Vital Gym Arnhem is een van de weinige sportscholen met een speciaal ingerichte zone voor dames.  Hier staan de meest effectieve machines voor vrouwen.

4. Physique Sportcentrum Arnhem

Physique Sportcentrum Arnhem is een fitnesscentrum dat een breed scala aan fitnessactiviteiten aanbiedt in een professionele omgeving. Het centrum heeft alles voor mensen die hun fysieke conditie willen verbeteren. Ook is het voor sporters die al heel actief zijn en naar een hoger niveau willen tillen. De medewerkers van Physique Sportcentrum zijn professionals met jarenlange ervaring. Ze helpen je stap voor stap om jouw doelen te behalen.

5. SHK Sportcentrum Arnhem

SHK Sportcentrum Arnhem is de meest groene Sportcentrum van Gelderland. De kracht van SHK zijn de vele wekelijkse groepstrainingen voor verschillende leeftijden. Ook is er altijd een deskundige aanwezig om je te begeleiden. SHK Sportcentrum is zo groot dat je nooit hoeft te wachten tot een apparaat, bankje of dumbbell vrij is. 

Ben jij nieuwsgierig naar een van deze fitnesslocaties in Arnhem? Met de Sportkaart kun jij bij alle vijf de sportscholen sporten. Voor meer informatie kun je altijd terecht onze site, maar ook op de site van de sportschool. Ga jij je doelen behalen in een van deze sportscholen?

Translate »