De 4 sport-podcasts om te luisteren tijdens jouw training - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

De 4 sport-podcasts om te luisteren tijdens jouw training

Vrouw die voor het hardlopen nog een liedje of podcast op zet.

Nieuwe gewoontes gaan het beste gepaard met bestaande gewoontes. Luister jij al naar podcasts? Veel sporters doen dit tijdens de trainingen. Want wat is een beter moment om aandachtig te luisteren naar boeiende gesprekken? Of luister naar coaches die vertellen hoe je nog beter voor jezelf zorgt. Op Spotify vindt je veel podcasts met verschillende onderwerpen. In deze blog tippen wij jou de 4 sport-podcasts om te luisteren tijdens jouw training.

LoopPraat

LoopPraat is begonnen in 2018 en is een podcast voor hardlopers. Tijdens de podcast leer je over de voordelen van hardlopen. Maar hoor je ook andere sporters en diëtisten die hun ervaringen delen. Inmiddels zijn er 55 afleveringen van LoopPraat, genoeg luister plezier tijdens het hardlopen!

Over Routines

Arie Boomsma gaat in deze sport-podcast in gesprek met bekende Nederlanders over hun dagelijkse routines. Hij heeft gesprekken met bekende rappers, bomen knuffelaars en topsporters. Waar bestaat hun dag uit? En wat doen zij om gefocused te blijven? Luister ernaar tijdens je fitness sessie.

Gezond Verstand

Gezond Verstand is een samenwerking tussen Martyn de Jong van Men’s Health en SLAM! DJ Jordi Warners. Deze podcast heeft 6 afleveringen over gezonde voeding, trainen en een gezond ritme. Er zijn gasten zoals JayJay Boske en Nochtli die aanschuiven bij de podcast.

Als jij Gezond Verstand goed vind moet je zeker het vervolg luisteren. Door het succes van Gezond Verstand is Beter Sneller Sterker ontstaan. Hier gaan Martyn en Jordi in gesprek met verschillende experts en ervaringsdeskundigen. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • training
  • voeding
  • balans
  • zelfverbetering

FIT.nl

Fit.nl podcast is in 2019 ontstaan waarbij zij het gaan hebben over sport en gezondheid. Fit.nl is een groep die zich stoort aan de onjuiste informatie over sport en gezondheid op het internet. In de podcasts komen daarom (top)sporters, wetenschappers en ondernemers te gast. De onderwerpen die aanbod komen zijn sport en gezondheid.

Nog meer podcasts?

Uiteraard zijn er nog veel meer podcasts te vinden over sport, gezondheid en voeding. Deze onderwerpen komen dan ook regelmatig terug bij verschillende podcasts. Het fijne aan een podcast is dat je een willekeurige aflevering kunt luisteren en niet perse bij de eerste hoeft te beginnen. Als je het niet interessant vindt kun je gewoon de volgende aan klikken. Op PodcastLuisteren.nl vindt je een overzicht van Nederlandse podcasts. Begin jij met podcasts te luisteren tijdens je training met Sportkaart?

Translate »