Voor bedrijven - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

Wil je ook fitte medewerkers?

Met de Sportkaart kunnen je medewerkers met één abonnement sporten op meer dan 80 locaties.

Sportkaart

Jouw voordelen in één oogopslag

Checklist

Kiezen hoeft niet

Jouw medewerkers kunnen op ruim 50 locaties in de regio terecht met één abonnement. Zo is er altijd wel een sportlocatie in de buurt van hun werk, thuis of onderweg.

Interview

Boost productiviteit

Draag bij in preventie en gezondheidsbehoud.
Hoe? We activeren en enthousiasmeren je medewerkers en gaan voor lange termijn succes.

Deal

Veel voor weinig

Door de bedrijfsfitness regeling hebben medewerkers gemiddeld 40% korting op hun abonnement. Dit belastingvoordeel werkt extra drempelverlagend.

Geen gedoe

Wij minimaliseren de administratie.

Tientallen bedrijven en duizenden leden gingen je voor.

De Sportkaart bestaat diverse jaren. We zijn begonnen in Arnhem en inmiddels ruim verspreid over Gelderland.
Groei jij met ons mee naar nationaal niveau?

Betere werk-privé balans

Een groot deel van de werknemers wil een voordelig en veelzijdig  sportaanbod ontvangen van hun werkgever. Met de Sportkaart hebben werknemers toegang tot een breed scala aan sportieve activiteiten, variërend van sportscholen tot zwembaden, yoga, outdoor, klimmen en diverse groepslessen. Deze actieve gezondheidsbevordering verhoogt de aantrekkelijkheid van jou als werkgever en voor jouw bestaande werknemers.

Werk prive balans

Ontdek verschillende locaties​

Met meer dan 50 locaties is er altijd wel een sportlocatie in de buurt voor je medewerkers.

Actiever worden helpt verzuimreductie

TNO doet regelmatig onderzoek naar de voordelen van sportende werknemers. Zo blijkt dat sportende werknemers minder vaak verzuimen dan hun niet-sportende collega’s.

Over een periode van 4 jaar verzuimden sporters, met zittend werk, gemiddeld 25 dagen korter dan niet-sporters en zelfs ruim 50 dagen korter dan werknemers die nooit gesport hadden.

Rennen

Hoe het werkt?

1

We plannen een kennismaking en bespreken de sportkaart als onderdeel van het vitaliteitsmanagement.

2

Enthousiaste werknemers kunnen direct starten met sporten op meer dan 50 locaties.

3

De Sportkaart wordt opgenomen in het sport- en bedrijfsfitness aanbod richting werknemers. We maken samen de Sportkaart bekend. 

4

Samen werken we voortdurend aan een doel, namelijk werknemers stimuleren tot actiever gedrag. Neem ons mee in je vitalitietsbeleid, sportweek of ARBO doelen.

Bekend met Bedrijfsfitness en de WKR?

Binnen de werkkostenregeling (WKR) mogen werkgevers tot 1,2 procent van de totale bruto loonsom van de organisatie besteden aan onbelaste vergoedingen aan werknemers. Dit is de forfaitaire werkruimte. Meestal gebeurt dit in de vorm van een cafetariamodel of meerkeuzesysteem, waarbij werknemers zelf kunnen kiezen van welke belastingvoordelen ze gebruik willen maken. 

Biedt jouw bedrijf bedrijfsfitness aan? Dan ruilt de werknemer belast loon in voor een onbelast fitness- of sportabonnement. De belastingdienst betaalt daardoor in feite mee aan het abonnement. Het belastingvoordeel voor de werknemer is gelijk aan het percentage loonbelasting dat hij of zij afdraagt.

Wanneer je het cafetariamodel toepast, bespaar je als werkgever op de afdracht van sociale werkgeverslasten. Deze besparing komt neer op € 5,- per werknemer, per maand. Oftewel: je kan kostenneutraal een werkgeversbijdrage van € 60,- per werknemer per jaar financieren.

Benieuwd naar een samenwerking?

Ben jij geïnteresseerd in de Sportkaart voor jouw bedrijf en wil je graag meer informatie over alle mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om een afspraak te maken.

of
Translate »
small_c_popup.png

Meer informatie voor jouw organisatie?

Laat je telefoonnummer achter en we nemen contact met je op