Fittere medewerkers?

Bedrijfsfitness met ultieme flexibiliteit. De sportkaart is laagdrempelig en betaalbaar. Een kosteloze investering met bewezen resultaat.

De voordelen op een rij

Kiezen hoeft niet

Jouw werknemers kunnen op ruim 50 locaties in de regio terecht. Zo is er altijd wel een sportlocatie in de buurt van hun werk, thuis of onderweg

Veel voor weinig

Door de bedrijfsfitness regeling hebben werknemers minimaal 40% korting op hun abonnement. Dit belastingvoordeel werkt extra drempelverlagend

Boost productiviteit

Draag bij in preventie en gezondheidsbehoud.
Hoe? We activeren en enthousiasmeren je werknemers en gaan voor lange termijn succes

€0 aan kosten

Geen kosten, wel voordelen. Sportlocaties betalen niets voor onze service, daarnaast zorgt Sportkaart NL voor een sterkere online aanwezigheid.

Geen gedoe

Wij minimaliseren de administratie

Waarom voor bedrijven

Een groot deel van de werknemers wil dat bedrijfsfitness wordt aangeboden door hun werkgever.  Door een samenwerking met Sportkaart NL is er keuze uit een groot aanbod aan locaties en de diversiteit van sporten. Hierdoor hoeven jouw werknemers niet te kiezen. Onze leden waarderen de flexibiliteit, afwisseling en de betaalbaarheid. De Sportkaart is hierdoor laagdrempelig en bij uitstek geschikt voor de diverse wensen van jouw werknemers.

Bedrijfsfitness en de WKR

Binnen de werkkostenregeling, oftewel WKR, mogen werkgevers tot 1,2 procent van de totale bruto loonsom van de organisatie besteden aan onbelaste vergoedingen aan werknemers. Dit is de forfataire werkruimte. Meestal gebeurt dit in de vorm van een cafetariamodel, waarbij werknemers zelf kunnen kiezen van welke belastingvoordelen ze gebruik willen maken. Biedt jouw organisatie bedrijfsfitness aan, dan ruilt de werknemer belast loon in voor een onbelast fitness- of sportabonnement.De belastingdienst betaalt daardoor in feite mee aan het abonnement. Het belastingvoordeel voor de werknemer is gelijk aan het percentage loonbelasting dat hij of zij afdraagt.

*Het cafetariamodel heeft soms een andere naam, bijvoorbeeld Flex Benefits of het Meerkeuzesysteem. 

Over ons

Sportkaart NL heeft als doel om sportparticipatie te verhogen op landelijk niveau. We bieden een netwerk van fitness, sport, en wellness locaties waarmee de brug wordt geslagen naar werkgevers, werknemers, hogescholen, lokale netwerken en zorgaanbieders. Naast een diversiteit aan kwalitatieve sportscholen bestaat ons partnernetwerk uit o.a. yoga studio’s, zwembaden, outdoor sports, bootcamps en squash locaties.

Hoe werkt het?

1

Na kennismaking sluit jouw bedrijf een kosteloze raamovereenkomst met Sportkaart NL​.

2

Samen stimuleren wij werknemers om deel te nemen. Jouw bedrijf bepaald zelf de vorm van bijdrage.

3

Enthousiaste werknemers kunnen direct starten met sporten op meer dan 50 locaties.

4

Geen kosten, wel voordelen. Sportlocaties betalen niets voor onze service, daarnaast zorgt Sportkaart NL voor een sterkere online aanwezigheid.

50 sportlocaties tientallen bedrijven
en
duizenden leden gingen je voor.

De Sportkaart bestaat diverse jaren. We zijn begonnen in Arnhem en inmiddels ruim verspreid over Gelderland.
Groei jij met ons mee naar nationaal niveau?

Hoe kunnen wij je helpen?