Sportbedrijf Arnhem - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

Sportbedrijf Arnhem

Doet mee met de Sportkaart!

Nu tijdelijk

Sport 2 maanden gratis

Wil je graag beginnen met sporten maar wacht je op het juiste moment? Om je extra te motiveren bieden we je 2 maanden gratis sporten. Gebruik de kortingscode tijdens het registratie proces en je krijgt 2 maanden gratis sporten!

Kortingscode:

SBA2022

Geldig t/m:

30-09-2022

Extra 20% personeelskorting op de Sportkaart.

Wanneer je een sportkaartabonnement hebt afgesloten via sportkaart.nl, kun je via AFAS je fiscale uitruil regelen. Dat betekent dat je kan besparen op de kosten voor de aanschaf van een sportkaart. Naast de fiscale uitruil, heb je als medewerker van Sportbedrijf Arnhem recht op een extra korting; de personeelskorting van 20%. Jouw aanvraag wordt automatisch doorgezet naar de salarisadministratie en wordt de fiscale uitruil samen met de personeelskorting berekend. De fiscale uitruil en de personeelskorting van de sportkaart kan alleen maandelijks toegepast worden en wordt altijd berekend met ingang van de 1e dag van de ingegeven maand.

Profiteer van driedubbele korting!

 1. Eerste twee maanden gratis, wanneer je nu aanmeld voor de Sportkaart met de kortingscode: SBA2022
 2. 20% korting op jouw sportkaart abonnement
 3. Uitruil via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden mogelijk, waardoor het nog voordeliger is

Per saldo levert dit een flinke korting op, waardoor je als fulltimer voor ongeveer 26 euro per maand onbeperkt kan sporten bij de aangesloten sportaanbieders.

Krijg 20% personeelskorting

 

Actievoorwaarden:

 • Deze actie loopt van 1 april 2022 tot 1 juni 2022.
 • Je kunt alleen gebruik maken van deze actie als je werkzaam bent bij Sportbedrijf Arnhem.
 • Je kunt geen gebruik maken van deze actie als je de afgelopen 12 maanden al een lidmaatschap op de Sportkaart hebt gehad.
 • De korting van 2 maanden gratis sporten wordt verrekend in de eerste volledige opeenvolgende maand. Bij aanmelding dien je de resterende dagen van die maand wel te betalen.
 • De startdatum van je aanmelding voor de Sportkaart dient te liggen in de actieperiode.
 • Het Abonnement wordt aangegaan voor een periode van tenminste zes maanden. Na deze periode wordt het Abonnement stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
 • Bij beëindiging van het dienstverband van de Abonnementhouder dient de Abonnementhouder zelf het Abonnement stop te zetten, dit gebeurt niet automatisch.
 • Het Abonnement kan na de initiële periode van zes maanden worden opgezegd. Een abonnement eindigt altijd op de laatste dag van de volgende kalendermaand.
 • Opzegging van het Abonnement na de eerste periode van zes maanden gebeurt via de functie in de Sportkaart web-app door het invullen en verzenden van het daartoe bestemde opzegformulier
 • Per persoon kan één Abonnement worden aangevraagd. Het is dus niet mogelijk om meerdere abonnementen te bezitten.
 • Verder zijn de Algemene Abonnementsvoorwaarden van toepassing.

Onbeperkt sporten op verschillende locaties

Sportkaart is een sportabonnement waarmee je onbeperkt toegang hebt tot meer dan 50 verschillende sportlocaties in Arnhem en omgeving.
Onbeperkt sporten

Vind een activiteit die bij jou past

Ontdek fitness, yoga, squash, zwemmen, bootcamp, klimmen of één van de vele andere activiteiten.

besparen

Voorkom dubbele kosten

Met de Sportkaart heb je maar één abonnement nodig om bij verschillende locaties te sporten.

locaties

Sport waar en wanneer jij wilt 

Bezoek de sportlocaties en ontdek jouw favorieten nabij je huis, werk of onderweg. 

Uitproberen? Je hebt geen lange termijn verplichting

Na de eerste 3 maanden is de Sportkaart maandelijks opzegbaar.

Voor iedereen een oplossing op maat

De één houdt van fitness of bootcamp, de ander van zwemmen of yoga. De één wilt op een vaste locatie sporten, de ander zoekt afwisseling. De één sport liever alleen en gaat voor prestatie en de ander sport liever in groepsverband en vindt verbinding met andere mensen belangrijk.

Met de Sportkaart bundelen we verschillende sporten en kiest de medewerker zelf de sport die hij/zij wil uitvoeren en waar hij/zij wil sporten zonder meerdere verschillende abonnementen af te sluiten. Zo biedt de Sportkaart een oplossing voor iedere werknemer die wil sporten of bewegen.

Aangesloten Sportlocaties

Kies een van de vele sportlocaties nabij je huis, werk of onderweg. Je ontdekt nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen. Een moment voor jezelf alleen, of nodig je vrienden uit om samen te gaan.

SamenSporten

Liever samen sporten?

Omdat samen sporten leuker is dan alleen, willen we je motiveren om je collega’s uit te nodigen ook gebruik te maken van de Sportkaart. In de Sportkaart-app kun je gemakkelijk je collega’s uitnodigen. Meldt deze collega zich aan voor de Sportkaart? Dan ontvangen jullie allebei €10,- korting op je volgende factuur. Dat is nog eens makkelijk verdiend!

Translate »