Scalabor - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit
Scalabor Logo
Scalabor Logo

Scalabor

Doet mee met de Sportkaart!

Nu tijdelijk

Scalabor doet mee met de Sportkaart!

Sportabonnement uitruilen via de bruto-netto regeling

Je maakt gebruik van ‘de sportkaart’ en je kunt hiermee onbeperkt sporten bij de aangesloten sportlocaties uit de regio. De kosten voor deze sportkaart bedragen € 45,00 per maand. Deze betaal je zelf. Elke maand ontvang je bij jouw salaris een bedrag van € 5,00 netto. Dit is een bijdrage van Scalabor. Zo worden de kosten voor de ‘sportkaart’ € 40,00 per maand.
Wanneer je gebruik maakt van deze regeling ontvang je een fiscaal voordeel tot een maximaal bedrag van € 240,00 per jaar. Dit betekent dat je zelf jouw lidmaatschap betaalt, maar dat Scalabor er met de salarisverwerking voor zorgt dat je over de kosten van het lidmaatschap geen loonbelasting betaalt. Zo worden de kosten van jouw sport-abonnement iets lager.

Wat moet je doen?

Ga naar jouw leidinggevende (werkbegeleider of detacheringsconsulent) en vraag of deze voor jou een aanvraag in wil dienen bij Scalabor. Met deze aanvraag wordt gekeken of je ook echt in aanmerking komt voor het fiscale voordeel. Jouw leidinggevende zal aan jou vertellen of dit zo is. Als je mee kunt doen, dan kan je als werknemer lid worden. De rekening en het betaalbewijs neem je mee naar jouw leidinggevende die zorgt dat het bij Scalabor ook goed geregeld wordt.

Gebruik je zakelijke e-mailadres

Tijdens het registreren van een account wordt een zakelijk e-mailadres gevraagd. Medewerkers van Scalabor kunnen tijdelijk hun privé e-mailadres als zakelijk e-mailadres gebruiken.

Actievoorwaarden:

  • Heb jij gebruik gemaakt van de actiecode?
  • Het Abonnement wordt aangegaan voor een periode van tenminste zes maanden. Na deze periode wordt het Abonnement stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
  • Bij beëindiging van het dienstverband van de Abonnementhouder dient de Abonnementhouder zelf het Abonnement stop te zetten, dit gebeurt niet automatisch.
  • Het Abonnement kan na de initiële periode van zes maanden worden opgezegd. Een abonnement eindigt altijd op de laatste dag van de volgende kalendermaand.
  • Opzegging van het Abonnement na de eerste periode van zes maanden gebeurt via de functie in de Sportkaart web-app door het invullen en verzenden van het daartoe bestemde opzegformulier
  • Per persoon kan één Abonnement worden aangevraagd. Het is dus niet mogelijk om meerdere abonnementen te bezitten.
  • Verder zijn de Algemene Abonnementsvoorwaarden van toepassing.

Onbeperkt sporten op verschillende locaties

Sportkaart is een sportabonnement waarmee je onbeperkt toegang hebt tot meer dan 50 verschillende sportlocaties in Arnhem en omgeving.
Onbeperkt sporten

Vind een activiteit die bij jou past

Ontdek fitness, yoga, squash, zwemmen, bootcamp, klimmen of één van de vele andere activiteiten.

besparen

Voorkom dubbele kosten

Met de Sportkaart heb je maar één abonnement nodig om bij verschillende locaties te sporten.

locaties

Sport waar en wanneer jij wilt 

Bezoek de sportlocaties en ontdek jouw favorieten nabij je huis, werk of onderweg. 

Uitproberen? Je hebt geen lange termijn verplichting

Na de eerste 3 maanden is de Sportkaart maandelijks opzegbaar.

Voor iedereen een oplossing op maat

De één houdt van fitness of bootcamp, de ander van zwemmen of yoga. De één wilt op een vaste locatie sporten, de ander zoekt afwisseling. De één sport liever alleen en gaat voor prestatie en de ander sport liever in groepsverband en vindt verbinding met andere mensen belangrijk.

Met de Sportkaart bundelen we verschillende sporten en kiest de medewerker zelf de sport die hij/zij wil uitvoeren en waar hij/zij wil sporten zonder meerdere verschillende abonnementen af te sluiten. Zo biedt de Sportkaart een oplossing voor iedere werknemer die wil sporten of bewegen.

Aangesloten Sportlocaties

Kies een van de vele sportlocaties nabij je huis, werk of onderweg. Je ontdekt nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen. Een moment voor jezelf alleen, of nodig je vrienden uit om samen te gaan.

SamenSporten

Liever samen sporten?

Omdat samen sporten leuker is dan alleen, willen we je motiveren om je collega’s uit te nodigen ook gebruik te maken van de Sportkaart. In de Sportkaart-app kun je gemakkelijk je collega’s uitnodigen. Meldt deze collega zich aan voor de Sportkaart? Dan ontvangen jullie allebei €10,- korting op je volgende factuur. Dat is nog eens makkelijk verdiend!

Translate »