Gemeente Rheden - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

Gemeente Rheden

Doet mee met de Sportkaart!

Nu tijdelijk

Sport 1 maand gratis

Wil je graag beginnen met sporten maar wacht je op het juiste moment? Om je extra te motiveren bieden we je 1 maand gratis sporten .

Kortingscode:

Rheden21

Geldig t/m:

31-12-2021

De eerste maand betaal je zelf en de twee volledige volgende maanden krijg je van ons gratis!

Sportabonnement uitruilen via je IKB

Je kunt de kosten van je sportabonnement uitruilen in het IKB. Het gaat om een bedrag van maximaal 50 euro per maand en in totaal 600 euro per kalenderjaar. Je hebt hierdoor belastingvoordeel.

Je maakt je IKB keuzes in de module Flex Benefits van Youforce. Hoe dit werkt lees je in de handleiding.

 

 

Actievoorwaarden:

  • Deze actie loopt van 1 november 2021 t/m 31 december 2021.
  • Je kunt alleen gebruik maken van deze actie als je werkzaam bent bij de Gemeente Rheden
  • Je kunt geen gebruik maken van deze actie als je de afgelopen 12 maanden al een lidmaatschap op de Sportkaart hebt gehad.
  • De korting van twee maanden sporten wordt verrekend in de eerste twee volledige opeenvolgende maanden. Bij aanmelding dien je de resterende dagen van die maand wel te betalen.
  • De startdatum van je aanmelding voor de Sportkaart dient te liggen in 2021.
  • Het Abonnement wordt aangegaan voor een periode van tenminste zes maanden. Na deze periode wordt het Abonnement stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
  • Bij beëindiging van het dienstverband van de Abonnementhouder dient de Abonnementhouder zelf het Abonnement stop te zetten, dit gebeurt niet automatisch.
  • Het Abonnement kan na de initiële periode van zes maanden worden opgezegd. Een abonnement eindigt altijd op de laatste dag van de volgende kalendermaand.
  • Opzegging van het Abonnement na de eerste periode van zes maanden gebeurt via de functie in de Sportkaart web-app door het invullen en verzenden van het daartoe bestemde opzegformulier
  • Per persoon kan één Abonnement worden aangevraagd. Het is dus niet mogelijk om meerdere abonnementen te bezitten.

Onbeperkt sporten op verschillende locaties

Sportkaart is een sportabonnement waarmee je onbeperkt toegang hebt tot meer dan 50 verschillende sportlocaties in Arnhem en omgeving.
Onbeperkt sporten

Vind een activiteit die bij jou past

Ontdek fitness, yoga, squash, zwemmen, bootcamp, klimmen of één van de vele andere activiteiten.

besparen

Voorkom dubbele kosten

Met de Sportkaart heb je maar één abonnement nodig om bij verschillende locaties te sporten.

locaties

Sport waar en wanneer jij wilt 

Bezoek de sportlocaties en ontdek jouw favorieten nabij je huis, werk of onderweg. 

Uitproberen? Je hebt geen lange termijn verplichting

Na de eerste 3 maanden is de Sportkaart maandelijks opzegbaar.

Voor iedereen een oplossing op maat

De één houdt van fitness of bootcamp, de ander van zwemmen of yoga. De één wilt op een vaste locatie sporten, de ander zoekt afwisseling. De één sport liever alleen en gaat voor prestatie en de ander sport liever in groepsverband en vindt verbinding met andere mensen belangrijk.

Met de Sportkaart bundelen we verschillende sporten en kiest de medewerker zelf de sport die hij/zij wil uitvoeren en waar hij/zij wil sporten zonder meerdere verschillende abonnementen af te sluiten. Zo biedt de Sportkaart een oplossing voor iedere werknemer die wil sporten of bewegen.

Aangesloten Sportlocaties

Kies een van de vele sportlocaties nabij je huis, werk of onderweg. Je ontdekt nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen. Een moment voor jezelf alleen, of nodig je vrienden uit om samen te gaan.

SamenSporten

Liever samen sporten?

Omdat samen sporten leuker is dan alleen, willen we je motiveren om je collega’s uit te nodigen ook gebruik te maken van de Sportkaart. In de Sportkaart-app kun je gemakkelijk je collega’s uitnodigen. Meldt deze collega zich aan voor de Sportkaart? Dan ontvangen jullie allebei €10,- korting op je volgende factuur. Dat is nog eens makkelijk verdiend!

Translate »