Facility Point - Sportkaart
Toegang tot 100+ locaties
Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
Probeer verschillende sporten uit

Facility Point

Doet mee met de Sportkaart!

Nu tijdelijk

Sport 1 maand gratis

Wil je graag beginnen met sporten maar wacht je op het juiste moment? Om je extra te motiveren bieden we je 1 maand gratis sporten .

Kortingscode:

FACILITY21

Datum:

30-11-2021

Sportkaart voor je personeel?

Als ZZP’er en bedrijfseigenaar kun je gebruik maken van de mogelijkheid tot het afsluiten van een Sportkaart via de optie voor ZZP’ers. Ben je een bedrijfseigenaar en wil je het mogelijk maken voor jouw personeel om een Sportkaart te nemen?

Neem dan contact op met Chris Gerrits via chris.gerrits@sportbedrijfarnhem.nl of 06-44262412

Onbeperkt sporten op verschillende locaties

Sportkaart is een sportabonnement waarmee je onbeperkt toegang hebt tot meer dan 50 verschillende sportlocaties in Arnhem en omgeving.
Onbeperkt sporten

Vind een activiteit die bij jou past

Ontdek fitness, yoga, squash, zwemmen, bootcamp, klimmen of één van de vele andere activiteiten.

besparen

Voorkom dubbele kosten

Met de Sportkaart heb je maar één abonnement nodig om bij verschillende locaties te sporten.

locaties

Sport waar en wanneer jij wilt 

Bezoek de sportlocaties en ontdek jouw favorieten nabij je huis, werk of onderweg. 

Uitproberen? Je hebt geen lange termijn verplichting

Na de eerste 3 maanden is de Sportkaart maandelijks opzegbaar.

Voor iedereen een oplossing op maat

De één houdt van fitness of bootcamp, de ander van zwemmen of yoga. De één wilt op een vaste locatie sporten, de ander zoekt afwisseling. De één sport liever alleen en gaat voor prestatie en de ander sport liever in groepsverband en vindt verbinding met andere mensen belangrijk.

Met de Sportkaart bundelen we verschillende sporten en kiest de medewerker zelf de sport die hij/zij wil uitvoeren en waar hij/zij wil sporten zonder meerdere verschillende abonnementen af te sluiten. Zo biedt de Sportkaart een oplossing voor iedere werknemer die wil sporten of bewegen.

Aangesloten Sportlocaties

Kies een van de vele sportlocaties nabij je huis, werk of onderweg. Je ontdekt nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen. Een moment voor jezelf alleen, of nodig je vrienden uit om samen te gaan.

SamenSporten

Liever samen sporten?

Omdat samen sporten leuker is dan alleen, willen we je motiveren om je collega’s uit te nodigen ook gebruik te maken van de Sportkaart. In de Sportkaart-app kun je gemakkelijk je collega’s uitnodigen. Meldt deze collega zich aan voor de Sportkaart? Dan ontvangen jullie allebei €10,- korting op je volgende factuur. Dat is nog eens makkelijk verdiend!

Translate »